Servei oficial Repsol gas i col·laboradors Nedgia (Grup Naturgy)

DLL a DJ de 9h a 18h / DV de 8h a 15h

Servei de revisions propà

Instal·lacions i manteniments de dipòsits de gas propà i ampolles industrials de propà.

Servei oficial de Repsol. Sóm confiança.

Començant per l'estudi del terreny, assessorem i executem la instal·lació adequada per a cada dipòsit; enterrat o aeri, respectant totes les condicions de seguretat.

Gràcies a l’equip d’enginyers, tècnics i operaris realitzem el disseny de la instal·lació adequada a les seves necessitats a més de completar-la amb tanques, il·luminació, asfalt, caseta de regulació o el que més s’adapti a cadascuna de les tipologies de sòl i espai.

Pressupostos personalitzats

Comptem amb tècnics autoritzats i amb anys d’experiència capaços d’adaptar-se a les seves necessitats.

Realitzem un estudi sense compromís on presentem les diverses possibilitats, preus i prestacions oportunes. Pressupostos 100% personalitzats en un termini mínim de temps.

Instal·lacions de gas

Girogas Plus, servei oficial de Repsol prioritza les necessitats de cada client. Valorem l’espai el consum, l’estalvi i la seguretat.

Un tècnic autoritzat fa un estudi d’acord la normativa vigent per valorar quina és la millor opció per vostè. Sigui per la seva llar o el seu negoci. Treballem amb marques de qualitat, aportant garanties i facilitats de pagament.

Manteniment i reparacions

Realitzem el manteniment de tots els aparells de gas per evitar futurs accidents o avaries.

Valorem la tranquil·litat i seguretat de cada client. Repsol ofereix un servei anual, econòmic, complet i amb garanties.

Repsol ofereix el servei de control anual, on ressalta el seu compromís en atenció d’avaries, pressupostos gratuïts, i assegurança amb cobertura de 30.000 euros.

Els nostres tècnics són instal·ladors professionals que compleixen totes les mesures d’higene i protecció per tal que se senti segur i protegit. Capaços de reparar i aconsellar amb la millor opció en cas d’avaria en la seva instal·lació.

Confia el teu gas amb nosaltres, contacta’ns sense cap compromís.